Biomassa

Van Raemdonck

Gebruik uw groenafval op een goede manier!

Biomassa

Aangezien CO2 uitstoot een hot item is biedt Van Raemdonck Groenrecycling u nu aan om uw groenafval op een positieve manier te gebruiken .
Zij komen terplaatse uw groenafval verwerken tot biomassa, deze biomassa kan gebruikt worden bij het opwekken van stroom in energiecentrales .
Met deze biomassa draagt u bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot en helpt u de natuur de goede kant op .

Van Raemdonck Groenrecycling verkleint het hout op uw locatie waarna het wordt gezeefd en naar de centrale word gebracht.
Na deze bewerkingen blijft er voor u enkel de zandfractie over die uit het groenafval komt zo bent u van die vervelende hoop houtsnippers verlost en heeft u enkel zand over .

Deze bewerkingen kunnen aan zeer goede tarieven aangezien de vrijgekomen biomassa een positieve opbrengst heeft en zo een deel van de kosten dekt .
U , uw bedrijf of gemeente kan op deze manier bijdragen aan het terugdringen van de CO2 uitstoot hiermee slaat u twee vliegen in een klap.

U helpt mee aan een schoner milieu en u bespaart er nog geld mee ook , dit is een win win situatie voor u en de natuur.

HOE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Wij verwerken uw groenafval tot een waardevol product! Van Raemdonck Groenrecycling is uitgegroeid tot toonaangevend speler in het domein van milieuzorg.